Shakshuka

Retsept ja täpsed kogused siin: https://kitchen.nine.com.au/2016/05/04/15/37/shakshuka-eggs-with-tomatoes-and-capsicum

Aga üldjoontes arvan, et võib tunde järgi kõiki asju panna. Kõigepealt praadisime õlis ühe hakitud sibula ja neli küüslauguküünt, kuni piisavalt pehme ja mõnus. Siis tuli juurde panna paprikapulbrit, köömneid ja tšillihelbeid ja minutike kuumutada. Ma paneks köömneid ja tšillit rohkem, üsna mahedamaitseline tuli praegu. Juurde paprikatükid, hiljem veel tomat ja tomatipasta. Kõike hautada pannil 10 minutit. Meil jäid kõik aedviljad ikka äratuntavate tükkidena, aga ma arvan, et võiks olla mõnus ka, kui rohkem praadida kuni kõik on lihtsalt selline mõnus punane kaste.

Ja siis sisse lüüa neli muna ja veel natuke kaane all kuumutada. retsept pakub 10 minutit, aga meil sai juba 6-7 minutiga muna täiesti kõvaks. 

 

Seda me ei teinud, aga võiks ka kaaluda. Tundub, et selles on seened sees https://www.youtube.com/watch?v=kDIPEvuJtcA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Paprika 2025
Shale theme by Siteturner