Maroko kuskuss hakklihaga

See maroko kuskusi retsept on üks põhjustest, miks paprika.palat.ee blogi ilmavalgust näeb. Kunagi ei meenu, mida täpselt selle toitu sisse panna tuleb. Vaataks järgi, aga kunagi ei meenu ka, kust me selle retsepti üldse leidsime. Pooled söögitegemised algavad seega arvuti taga vandumisega. Kui retsept leitud, tuleb meenutada jälle, kas tegime mingeid modifikatsioone, kas ikka tegelikult ka oli hea või pidime kindlasti midagi vähem või rohkem panema. Mälu on meil hea, kuid lühike. Seega – lubage tutvustada meie kulinaarset välimälu! Võite ka lugeda, aga täpseid juhiseid ja retsepte siit oodata pole.

Kuskus (või kuskuss?) on üks suurepärane leiutis! Kiirelt valmiv, lihtsasti maitsestatav, sobib väga erinevate asjadega ja läheb väga harva nässu. Sisuliselt on see lihtsalt peeneteraline pasta või siis eesti kuluuri kohaselt makaron. Kuskussi teeme me mitmel erineval moel. Maitseainebukettide hulgas on see Maroko oma, aga ka selline, kuhu paneme maitse järgi erinevaid vürtse nagu koriander, purustatud köömned, tšillihelbed, vahel ka mingit valmis masalasegu ja muidugi soola. Sidrunimahl ja piparmünt annavad ka särtsu juurde.

Maroko retseptis kui kuivatatud aprikoosid, me oleme kasutanud ka rosinaid. Maroko retseptis on praetud hakkliha, me oleme teinud ka praekana tükikestega või praetud halloumi juustuga. Igasugu pähklid sobivad siia sisse imeliselt nagu ka erinevad aedviljad. Sisse võib hakkida tomatit või kurki, suvikõrvitsat või sibulat. Päikesekuivatatud tomat on üks mu lemmikutest. Igatahes tuleb lihtsalt vesi keema lasta, kuskusi ja maitseaine segule peale kallata, kusagil 10 minutit oodata, muud lisandused juurde segada või kõrvale võtta ja sööma hakata. Nämm!

LINK: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/1725/moroccan-spiced-mince-with-couscous

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Paprika 2025
Shale theme by Siteturner